Putovanje-luksuz-ili-potreba

Putovanje – Luksuz ili potreba?

Zašto je važno putovati? Putovanje je reč koja izaziva u nama setu ili sećanje. Svima nam se nalazi visoko na lestvici prioriteta i planova, ali ga ipak zaobilazimo.

Uvek iz opravdanih razloga svima nama dobro znanih. Ali, da li su zaista opravdani? Apatija, depresija, anksioznost – to su reči ili dijagnoze s kojima se svakodnevno susrećemo.

Koliko god se trudili da svoj život učinimo dinamičnijim i da ga gledamo sa aspekta “uživaj u životu”, čini se da nam taj plan vešto izmiče. Kako vreme prolazi, a prolazi, shvatamo da nam je život  postao jednoličan. Ovo je otprilike slika današnjice.

Ni ne slutimo koliko mnogo ljudi živi sa velikim željama za promenama. Neki o tome govore, dok drugi prikrivaju, ne bi li bar spolja njihov život delovao kvalitetno. Onoga trena kada sebi priznate svoje nezadovoljstvo, vreme je za promene u životu koje vode sreći i zadovoljstvu.

Počnite da putujete! Otkrijte novi svet! Ponekad slobodno donesite odluku na prečac i doživite neke nove buduće uspomene.

Prevaziđite prepreke

Neko nema novca, neko nema vremena, neko nema s kim, a neko ne može da ostavi nekog pa da tako “bezdušno krene da se provodi i da troši pare”. Vidite, to nisu razlozi!

To su samo činjenice stanja ovoga što ste do sada pročitali. Ako malo promislite, shvatiće te, da ukoliko se malo bolje organizujete, putovanja su  itekako dostižna.

Da li je novac prepreka?

Naravno, kada se planira putovanje, u startu se misli “svako prema svojim mogućnostima”. Svako od nas bi voleo da otputuje u neku egzotičnu zemlju, da ležimo u ljuljajućim ležaljkama i da nas hlade onim velikim listovima (kao na reklamama).

Mora se biti realan, ali na sopstvenu korist. A ona  je da svako ko radi i ima neku platu može da odvoji, uštedi i planira makar skromno putovanje. Istražujući cene putovanja u našem Zrenjaninu, došli  smo do zaključka da su putovanja osmišljena za svačiji džep.

Bili smo u agenciji Bella Vista TRAVEL gde su nam pokazali ponude. Razmislite pa zaključite sami:

  • Beč – 69e dva noćenja sa doručkom i bus prevozom
  • Budimpešta – 55e dva noćenja sa doručkom i bus prevozom
  • Venecija – 59e dva noćenja sa doručkom i bus prevozom
  • Prag – 69e tri noćenja sa doručkom i bus prevozom

Naravno da je najbitnije od svega izabrati dobru i renomiranu, proverenu agenciju kako vaše otkrivanje novih svetova, u koje tek treba da zakoračite, ne bi postalo prava mora.

Agenciju Bella Vista TRAVEL nismo izabrali slučajno kako bismo došli do željenih informacija. Ona postoji i uspešno radi od 2005. godine, veoma je poznata i priznata u našem gradu i svi su nam je toplo preporučili.

Zašto je dobro putovanje

Uloženi novac u putovanje nikako nije ,,bačen” ili ,,uzaludno potrošen“. Uspomene i događaje koje ste doživeli sa dragim osobama, ostaju zabeležena zauvek. Njih ćete pominjati i sećati ih se čitav život i niko vam ih ne može oduzeti!

Razmislite šta dobijate jednim putovanjem!

Emocije koje se rađaju i vezuju za osobe sa kojima ste putovali kao i za mesta koja ste obišli, zauvek će vas iznova obuzimati pri pomislima na njih. Ovako obogaćen životi zasigurno će vam podariti energiju i snagu za lakše prevazilaženje svakodnevnih problema i prepreka.

Zahvaljujemo agenciji “Bella Vista TRAVEL”na ljubaznosti.

Više informacija možete dobiti u agenciji Bella Vista TRAVEL ili na njihovom sajtu:

www.belavistatravel.rs kao na telefon +381 23 510565

Komentari