ZR DANAS

je portal osmišljen da kroz svoje tekstove pruži čitaocima informacije o temama interesovanja.

Ne bavimo se  vestima i drugim novinarskim informacijama već samo tekstovima koji će vas zabaviti, edukovati i podstaći na razmišljanje.

Naše teme obuhvataju mnoge sfere života. Čitajući naše tekstove, možete upotpuniti svoje znanje. Ponekad, sama spoznaja da neko misli slično ili isto kao vi, može vam pomoći u razmišljanju o životnim ili svakodnevnim odlukama. Kroz tekstove, ako ste i suprotnog uverenja, samo razmišljanje o temi koju ste pročitali, izazvaće određenu reakciju. Na taj način to će uticati da svaki vaš plan ili odluka budu promišljeni i autentični.


Misija

Talentovani pisci tekstova (blogeri) mogu nam slati svoje tekstove koje ćemo mi rado objaviti.

Ljudima koji žele da postanu blogeri i uđu u moderni svet bloginga pružićemo pomoć i dati im smernice koje su im na početku neophodne.

Informacione tehnologije preuzimaju primat u svetu poslovanja pružajući mogućnost zarade kao i napredovanja u svojoj struci. Spremni smo da mladim ljudima pomognemo u ostvarivanju svojih ciljeva kao što je rad u wordpressu ili bilo koji drugi “freelancing” posao.

Sva naša pomoć u podučavanju i savetovanju zainteresovanih je besplatna u cilju promovisanja našeg portala koji je na raspolaganju svima.