zr-mezoterapija-zrenjanin

Mezoterapija – savremeni način negovanja

Tretmani mezoterapijom predstavljaju savremen i rasprostranjen način negovanja lica i tela. Kada se odlučimo na takav korak, javlja se pitanje – kome možemo  verovati. U Poliklinici Radović u Zrenjaninu savete i tretmane mezoterapijom pružiće vam iskusan tim stručnjaka.

MEZOTERAPIJA LICA  I TELA

mezoterapijaMezoterapija je medicinska i estetska procedura kojom se tankim iglicama u određeni deo lica i tela ubrizgavaju tzv. „mezoterapijski kokteli“. Oni sadrže vitamine, aminokisiline, proteine i druge supstance za revitalizaciju kože, lipolizu masnog  tkiva, zatezanje kože i revitalizaciju kose. U Poliklinici Radović  koristimo originalne i najkvalitetnije  mezoterapijske preparate iz Francuske i Španije.

LIPOLIZA TELA

Lipoliza tela se radi ubrizgavanjem lipolotičkih preparata u predelu gde se nakupljaju naslage masnog tkiva koje je teško ukloniti vežbama i dijetom. U predelu stomaka, struka, unutrašnje strane nadlaktica i natkolenica, spoljašnja strana natkolenica i gluteusa kao i u predelu  vrata i unutrašnje strane kolena. Lipoliza se radi na 10 dana ili na mesec dana u zavisnosti od vrste preparata. Broj tretmana je od 4 do 6 tokom godinu dana, zatim se može ponoviti. Rezultati su smanjenje masnih naslaga, mršavljenje u tim regijama, zategnutija i čvršća koža. Lipoliza se može kombinovati sa radiotalasnom lipolizom, uz vežbe i dijetalnu ishranu ili kao samostalni tretman.

Posebni preparati se koriste za zatezanje kože i redukciju strija nakon porođaja, nakon mršavljenja kod opuštene kože vrata lica. Koristi se za zatezanje kože stomaka, nadlkatica, vrata i lica. Tretmani se rade na 7 do 10 dana, 3 do 6 puta u zavisnosti od opuštenosti kože. Rezultati su zategnutija koža, boljeg kvaliteta, sa redukovanim strijama i plićim borama.

REVITALIZACIJA LICA  I VRATA

Mezoterapijom lica se ubrizgavaju preprati koji hidriraju kožu, poboljšavaju elastičnost, daju blistaviji i zategnutiji izgled. Pliće bore nestaju, dok se dublje znatno popunjavaju. Ovim tretmanima se tretiraju celo lice i vrat, ispravljaju se bore oko očiju, bore na čelu kao i u predelu oko usana.

Početni tretmani se rade jedanput mesečno tokom dva do tri meseca, zatim na 6 meseci ili na 12 meseci. Redovnom mezoterapijom lice je podmlađenije, zategnutije, koža lica je čistija i blistavija. Tretmani se rade kod kože oštećene nakon sunčanja, kod nečiste kože, za održavanje hidriranosti  mlađe kože i sprečavanje nastanka prvih bora. Kod zrelije kože tretmani se rade za zatezanje i smanjenje bora i revitalizaciju lica. Preparati sadrže različitu koncentraciju i sastav vitamina i minerala i hijaluronske kiseline u zavisnosti od  stanja i kvaliteta kože.

MEZOTERAPIJA KOSE

Tretman se radi kod pojačanog opadanja kose, kada je kosa tanka i oštećena farbanjem, suncem ili drugim putem, kod proređenosti kose nakon trudnoće, u menopauzi ili nakon tretmana presađivanja kose. Nakon tretmana opadanje kose prestaje a ona postaje jača, gušća, kvailitetnija.

Mezoterapija spada u procedure revitalizacije kože te su rezultati kod nekih tretama odmah vidljivi  dok je za neke  potrebno vreme od 14 dana. Najbolji rezltati su nakon mesec i više dana. Procedura je minimalno invazivna i bolna, odustvo sa posla je veoma kratko ( 1 do 2 dana), oporavak  je veoma brz. Rezultati su, na zadovoljstvo žena koje su nam dale poverenje i naše zadovoljstvo, veoma dobri što govori i naše šestogodišnje iskustvo.

http://poliklinikaradovic.com/

Poliklinika Radović

 

Komentari