bore na licu

Kako nestaju bore na licu, čelu i oko očiju?

Bore na licu, vratu, oko očiju i pad tonusa kože kod sredovečnih ljudi je sasvim normalna pojava koja ne utiče na naše zdravlje i zasigurno se ne pojavljuje preko noći. Ipak toliko deprimira i ljuti ova pojava jer nam jasno stavlja do znanja da naše telo ne prati naš vedri duh onako kako bismo mi to želeli.

Mit o nepodvrgavanju estetskim tretmanima

maskaVreme je da se sruši mit o genetičkoj predispoziciji zategnute kože lica, nekakvim kremama i dijetama koje vas čine mlađima dvadeset godina. Treba da znate da sva ozarena i zategnuta lica tv voditeljki i poznatih ličnosti nisu od mirnog i lepog života, već isključivo zahvaljujući estetskim tretmanima – ranije dostupni samo visokom sloju društva, obavijeni velom diskrecije, a sada svima pristupačni i široko rasprostranjeni.

Poliklinika Radović

Upoznaćemo vas sa jednom od estetskih metoda – METODOM HIJALURONSKIM FILERIMA, koja je zastupljena u Poliklinici Radović u Zrenjaninu. Tretman će vam pružiti lekari primenjujući iskustva stečena u svetskim medicinskim centrima.

Vaš izbor lekara mora biti mudar i oprezan. Upravo zbog toga postoje predrasude o estetskim intervencijama. U Poliklinici Radović  tim specijalista će vam najpre detaljno predstaviti estetske metode a zatim vas posavetovati koja od ponuđenih metoda bi prema vašem tipu kože i problemu koji imate dala očekivane rezultate.

Hijaluronski  fileri i bore na licu

liceVraća koži tela vitalnost, daje mladalački izgled uklanjajući bore na licu.

Fileri postoje za lice, vrat, šake, grudi, zadnjicu i listove.

Pad tonusa kože, pojava bora na čelu, oko očiju, usana, viseći obrazi, pali krajevi usana su neminovni tokom starenja.  Da bismo ponovo dobili mladalački izgled lica tzv. baby face, neophodan je lifting lica. To se danas može postići primenom hijaluronskih filera specijalno dizajniranih za tu namenu.

U zavisnosti od tretirane regije, kao i od dubine bora i kvaliteta kože, koriste se različite vrste hijalurona. Različite mekoće i trajanja. Raspon se kreće od 6 meseci do godinu dana ili do 18 meseci.

Ubrizgavanjem filera u odgovarajuću regiju, vraća se volumen tretirane regije. Bore na licu su pliće, elastičnost kože je bolja, lice deluje mlađe i odmornije. Intervencija se radi na godinu dana ili dve godine u zavisnosti od starenja kože i zadovoljstva pacijenta.

Ukoliko su prisutne veće promene, onda se koriste hijaluronski fileri za nadoknadu volumena jagodica, srednjeg dela lica, brade, obraza i linije vilice.

Hijaluronom se popunjavaju izražene bore na nadlakticama šaka i vraća njihova mladalačka vedrina.

Najnovija generacija filera Aqualina, koja je na bazi vode, je dugotrajnija ( postojana je od 3 do 5 godina), gušće je konzistencije, te se koristi za povećanje grudi, zadnjice i listova kod pacijenata koji ne žele upotrebu implantata.

U Poliklinici Radović se koriste najkvalitetniji fileri Teosyal, Restyline i Aqualine.

Prema savetu American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) najbitnija vaša odluka je pronaći lekara u koga ćete imati potpuno poverenje koji svojim iskustvom i renomeom uliva  sigurnost.

Poliklinika Radović  vam stečenom reputacijom i višedecenijskim iskustvom  zasigurno može pružiti ovu vrstu poverenja.

http://poliklinikaradovic.com/

poliklinika radović

 

Komentari