Galerija Amfora Zrenjanin

Galerija Amfora – šta izabrati za Dan zaljubljenih

Ako ste u nedoumici šta pokloniti za Dan zaljubljenih, pomoći ćemo vam. Savršeno mesto za njihov odabir je galerija Amfora koja se nalazi u samom centru grada, u Jevrejskoj ulici. U njoj atmosfera odiše umetnošću iz raznih krajeva sveta i nudi vam veliki izbor znalački odabranih i originalnih umetničkih slika, unikatnih lampi ručne izrade, različitih dekorativnh predmeta. Neizostavni su saveti i pomoć kada ste neodlučni šta odabrati, a sve sa ciljem da vam kupovina poklona bude zadovoljstvo. Višedecenijsko postojanje galerije Amfora svedoči o njenom kvalitetu.

slike-galerija-amfora-zrenjaninGalerija Amfora slike i autori

Slike poznatih domaćih i stranih autora oplemenjuju staklene zidove Amfore. Akademski slikari:

  • Braca Đurković
  • Radovan Živankić
  • Rudolf Brkić
  • Aleksandar Kačar
  • Gordan Petrić
  • Miladin Đukanović

i mnogi drugi izlažu svoje slike u ovoj galeriji, objašnjava nam vlasnik galerije Dragomir Smiljanić. U galeriji Amfora zastupljene su mnoge tehnike slikanja – ulje na platnu, suvi pastel, akvarel, kombinovana tehnika, ulje na kartonu i druge. Motivi slika su takođe raznoliki. Na primer, slikar Janoš Mesaroš svojom tehnikom suvi pastel, kao kombinovanom tehnikom, uglavnom se opredeljuje za motive ravnice sa obaveznim prisustvom konja na slikama koji su ga i proslavili. Tu je Zoran Kezić sa motivima grada i mrtve prirode.

Unikatne lampe

Galerija Amfora je, sem po slikama, prepoznatljiva i po velikom izboru lampi svakavih veličina i abažura.

Svaka lampa pravljena je ručno i svaka je unikatna što i daje posebnu draž ovoj našoj maloj fabrici“, objašnjava nam Dragomir. On jeste vlasnik galerije, ali i čovek koji je svaki svoj proizvod u galeriji stvorio sam  sa velikom ljubavlju i nadasve umešnošću, što je preduslov za poverenje kupaca. Po celom svetu nalaze se Dragomirovi proizvodi a mnoge galerije iz Slovenije, Rumunije i Slovačke snabdevaju se baš iz zrenjaninske Amfore.

Uramljivanje slika

Uramljivanje slika, bogat izbora ramova i besprekoran kvalitet izrade je ono što ovu galeriju izdvaja od drugih.

Ramovi se prave po meri i želji klijenata sa određenim paspartuom i odabirom materijala. “Naši predlozi i sugestije su uvek tu, ako zatreba, ali želja klijenata je uvek na prvom mestu i ona se poštuje“, zaključuje Dragomir.

Širok  spektar ponude

Izaberite poklon za svaku priliku iz širokog spektra ponude. Ukrasni predmeti, keramačke i kristalne posude, predmeti od peskarenog stakla, antikviteti, predmeti od drveta, ogledala, zidni satovi i mnoge druge dekorativne stvari. Ovakvim poklonima oplemenićete  životni prostor dragih ljudi i učiniti ih srećnijima. Usrećiti druge i treba  da je cilj svakog od nas.

galerija amfora zrenjaninGalerija Amfora

Banat biznis centar

Jevrejska 3

23000 Zrenjanin

Tel: 023/561-412

Mob: 063/558-486

Komentari