Feng-Shui-i-energetsko-uredjivanje-prostora

Feng Shui i energetsko uređivanje prostora

Da li ste se zapitali kako i koliko prostor i njegovo uređenje utiču na kvalitet vašeg života? Koliko pratite svetske trendove kada je u pitanju prostor u kom boravite i radite? Šta znate o Feng shui-u? Kada se treba obratiti Feng shui stručnjaku?

Vrhunski dizajn i benefiti

Photo by: Vojislav Došen

Feng shui je kineska umetnost i nauka za uređenje prostora čija je osnovna uloga da na najpovoljniji način organizuje energije i energetske tokove u prostoru. Vrhunski dizajn je posledica dobro urađenog Feng shui-a.

Kada je neki prostor uređen na ovaj način energetska promena postaje očigledna i oseća se u prostoru, a manifestacije se reflektuju u kvalitetu našeg života i poslovanja.

Već više od decenije dr Jelena Dejanovska pomera granice dizajna uspešno praktikujući Feng shui na našim prostorima, povezujući i usklađujući ova drevna znanja sa našom kulturom.

Kroz svoju praksu Dejanovska je primetila da je primena Feng shui-a raznolika, te je stoga za svoje klijente kreirala različite tipove i vrste konsultacija.

Tipovi i vrste konsultacija

Uređivanje stambenih objektata odnosi se na procenu postojeće nekretnine, procenu nekretnina pre kupovine, ali je moguće napraviti i procenu pre izgradnje nekretnine. Na ovaj način moguće je obezbediti dom u kom će porodica maksimalno iskoristiti potencijale kuće ili stana u kom živi.

Uređivanje komercijalnih i industrijskih objekata

Uredjivanje-komercijalnih-i-industrijskih-objekataOrijentisano je ka primeni Feng shui principa u prodavnicama, kancelarijskim prostorima, tržnim centrima, maloprodajama, restoranima i kafićima.

Ova vrsta uređenja ima za cilj poboljšanje poslovanja, razglašavanje rada, optimizovanje međuljudskih odnosa zaposlenih, povećanje prosperiteta i mnogih drugih značajnih elemenata vezanih za uspešan rad i određenu delatnost.

Ukoliko ste u nedoumici i ne možete da odaberete kuću ili kancelariju, ukoliko postoji više nekretnina koje vam se dopadaju, možete konsultovati dr Dejanovsku koja će vam pomoći u izboru nekretnina kako bi Feng shui odabrane nekretnine bio najbolji za vas.

Izbor zemljišta

Izbor zemljišta je vrsta konsultacija koja obuhvata odabir odgovarajućeg zemljišta za izgradnju doma ili odabir parcele u skladu sa delatnošću i poslovnom idejom, ali može biti i preporuka za vrstu biznisa na odabranoj parceli.

Godišnja procena

Godišnja procena prati ciklične promene u Qi obrascima okruženja koji određuju stepen uticaja Feng Shui-ja nekretnine. Ova procena nudi mogućnost praćenja tih promena u tekućoj godini i pomaže da se maksimalno iskoriste postojeći potencijali i da se smanje rizici koji vam idu u susret.

Preporuke u vidu postavljanja i uklanjanja lekova, kao i sugestije vezane za vaše mogućnosti ili izbegavanje izlaganja određenim rizicima, pomoći će vam da godinu iskoristite na najbolji mogući način.

Oplemenjivanje (energizovanje) prostora i Space clearing

Oplemenjivanje (energizovanje) prostora i Space clearing preporučljivi su za svaki prostor koji vremenom, kao i čovek zadržava informacije o događajima koji su se u njemu dogodili, naročito ako ste kupili nekretninu u kojoj je neko živeo pre vas.

Te informacije utiču na ukućane i potrebno ih je neutralisati. Nakon toga prostor je poželjno oplemeniti pozitivnim energijama koje se odnose na zaštitnu funkciju, razvojnu funkciju, harmonizaciju energija u prostoru, optimalno delovanje Feng Shui-ja i mnogih drugih.

3D vizuelizacija prostora

3D vizuelizacija prostora predstavlja trodimenzionalan prikaz Feng shui rešenja u određenom prostoru. Pomaže prilikom dizajniranja, sagledavanja potrebnih korekcija i donošenja odluka o konačnim intervencijama. Takođe ubrzava kupovinu i prodaju nekretnine.

Feng shui

U korak sa svetskim trendom

Feng shui je kod nas sve popularniji, a u svetu je već veoma poznat. Dizajneri, kao i arhitekte, sve češće se oslanjaju na principe koji uvek dovode do sklada i harmonije.

Feng shui upravo to pruža, metod i tehniku koji pomažu da stvorimo estetički, estetski i funkcionalno razrešen prostor. To može biti poslovni prostor u kom će se naš posao razvijati do maksimalnih granica, ali to može biti i naš dom u kom će naša porodica biti srećna, zdrava i složna.

Kontakt: +381 64 121 49 65

www.feng-shui.rs

https://www.facebook.com/dejanovskajelena

[email protected]

Komentari